One Man Band

KEYS | GUITAR | RYTHYMS | VOCALS | ENTERTAINER

Bewapend met allerlei instrumenten en bijpassend vloerkleed komt Maurien jouw feestelijke gelegenheid onveilig maken. Zijn voeten zorgen voor de beat, zijn handen spelen piano, gitaar of ukulele en met zijn stem zingt hij alles door elkaar met af en toe een smakelijke kazoo solo. Ideaal voor achtergrondmuziek, maar als er een dansje wordt gewaagd wordt hier zeker gehoor aan gegeven. De charme van dit concept is dat Maurien zeker niet opdringerig om aandacht vraagt, maar het wel geeft aan de mensen die contact met hem zoeken.

De Beatles, Ed Sheeran, Marco Borsato, Bruno Mars, Cyndi Lauper en Jackson5.. alles komt of kan aan bod komen. Met zeker zes uur aan goed ingestudeerd repertoire zal er toch vast wel iets voor iedereen bij zitten?

Tiny van der Veer

Maurien is een geweldige artiest en bovenal een geweldige man. Hij heeft gevoel om de mensen te boeien en geboeid te laten blijven. Ik heb het genoegen gehad om hem weten te strikken voor het feest van mijn man toen hij 50 werd. Het was in 1 woord geweldig. Zelfs toen de meeste mensen al weg waren hield hij de sfeer en de stemming erin.”

Wilfred en Arine van Rijn

”Maurien heeft van ons jubileum een knalfeest gemaakt! Hij is een veelzijdige muzikant, die iedereen mee kan nemen in de sfeer en diep kan raken. Wil je een geweldige avond beleven, dan zou ik hem zeker aanraden!”