Major Martini’s

KEYS | VOCALS | GUITAR | ENTERTAINER

Wat begon als een los-vast project in verschillende bezettingen is ondertussen uitgegroeid tot een vijf-koppige bezetting die elk feestje (bijna) iedereen aan het dansen krijgt. Het geheim zit hem in een goede opbouw: eerst lekker akoestisch, dan een klein beetje dansmuziek en daarna pas helemaal los. Vaak staan mensen aan het einde van het tweede blok al te springen om te gaan dansen, waardoor de explosie later op de avond extra groot is. Zeker een aanrader als je gevarieerde muziek op je avond wilt hebben!

De charme van de band is dat het eigenlijk een paar uit-de-hand-gelopen-hobbyisten zijn die enorm veel plezier uitstralen. Elke keer is anders, geen strakke shows van voor naar achter, maar wel toffe, opzwepende muziek en gegarandeerd een fantastische sfeer op de dansvloer!

Paskô & Hannah (8 maart 2019)

”Maurien en de band hebben op de feestavond van onze bruiloft echt een top feest neergezet! Maurien is toegankelijk in contact voorafgaand aan de bruiloft en regelt alles tot in details. Maurien is spontaan, denkt mee en staat voor veel open. Zelfs een Kroatisch nummer zingen behoorde tot de mogelijkheden van Maurien en z’n band. Tevens speelt hij super veel instrumenten en gaat hij tot in de late uren evenveel uit z’n dak als aan het begin van de avond. Al met al een aanrader!

Chris Hofman, de drummer van de band is de heartbeat van het geheel. Al vanaf de eerste gig speelt hij bij deze formatie. Vraag deze man iets te drummen wat hij niet kan en één repetitie later heeft hij het onder de knie. Tevens speelt hij ook nog eens een heel aardig potje gitaar, zodat hij tijdens het akoestische blok wat mooie akkoorden kan bijdragen aan het geheel.

Martijn de Vos, de bassist, is in het dagelijks leven een technisch tekenaar, maar hij ademt muziek. Net als Chris en Maurien is hij begonnen als drummer, wat hem een zeer ritmische schakel maakt in het geheel. Je zal ook niet veel bassisten tegenkomen die zo stralen als deze man op het podium. De groove en lol die hij heeft steekt de hele band aan.

Ewout Nijman, de gitarist, ontwerpt doordeweeks interfaces voor technische apparatuur. Altijd staat het crème de lá crème van de gitaarspullen op het podium als hij speelt en neemt zelfs een zelfontworpen gitaar (Volt Electrics) mee. Start na een optreden eens een gesprek met hem over zijn apparatuur en je bent voorlopig wel even aan het praten. 😉

Ard Veldhuijsen, de saxman, (ja, we blijven aan de technische kant) is in het dagelijks leven werktuigbouwkundige. Maurien en Ard gaan al een hele tijd terug, het zijn namelijk neefjes van elkaar. Hij is een geweldige toevoeging aan het geheel door alle lekkere licks die uit zijn sax komen. Dat maakt een band echt helemaal af!

Maurien lijmt het hele zooitje aan elkaar met zang, toetsen en af en toe een gitaar. Hij krijgt vaak te horen dat hij een zaal goed op z’n kop kan zetten en soms de meest onverwachte mensen aan het dansen krijgt. Dit lukt hem door intensief contact met de mensen in de zaal op de avond zelf. Mocht je deze fantastische band op jouw feest willen hebben.. neem even contact op en we bespreken graag wat we voor jullie kunnen betekenen.